12 comments on “Dean Ambrose szerint Brock Lesnar lusta

 1. az utolsó kemény meccse talán a Cenával volt, amikor felrepedt a homloka a, illetve még utána Triple H-el de már Undertakerrel is csak maszatoltak :/

  Kedvelés

 2. Nekem gyanús ez.. Nem úgy hangzik ez a cikk elolvasva mint ha szoszerint így zajlott volna a podcastben.

  Kedvelés

 3. Tudjátok mit?40 évesen én sem vállalnék be extrém dolgokat és hosszú meccseket főleg úgy hogy anélkül is megkapom azt a pénzt amire vágyom.Lehet lustának mondani és valamilyen szinten az is,de ebben a korban már csak egyre gyengébb lesz,egyre többet veszít az erejéből.És egyre könnyebben sérül meg.Azzal is tisztában van mint mindenki más,aki aláírja azt a baszott szerződést,hogy egyetlen rossz esés a hátára,vagy a nyakára és élheti nyomorékként az egész további életét,mert hiába gondoljátok,hogy nem benne van a kockázat mindig,főleg ha ketrecekről ugrálnak és székkel vagdossák egymás fejét.És mivel Vince megadja neki a pénzét,vígan bevállal egy 13 perces minimális sérülés esélyes mérkőzést,és ez a reális emberi gondolkodás,akár hiszitek,akár nem.

  Kedvelés

  • Azért kellene a pénzt kapnia hogy bevállalja… 🙂 Ez a munkája meg minden, akkor ne kapjon akkora fizetést ha egy lusta dög…

   Kedvelés

   • És kérdem én miért kockáztatna és miért ne lenne lusta ha anélkül is megkapja a pénzt ? 😀

    Képzeld el a helyzetet.Gyárban 12 órázol éppen,és hív a főnököd,hogy figyi,innentől csak 2 órát kell bejönnöd a 12-ből,de te megkapod ugyan úgy a pénzt ellentétben a többiekkel,nekik 12 órát kell dolgozni ahogy eddig.Bejárnál te is tisztességesen? Naná,hogy nem.

    Kedvelés

    • Nem az a baj hogy hébe-hóba benéz…na akkor a példa szerint megkérdezem ami engem Lesnarba és még sokakat zavar.

     Oké neked nem 12 órázni hanem csak 2 órázni kell. Nos ha te bemész 2 órára a 12 órások fizuja szerint nem érzed úgy hogy legalább valamit abban a két órában tenned kéne ?

     Kedvelés

     • Na jó,ez azért jogos de még mindig Macmahon az egyetlen,aki tehetne az ügy érdekében mert amíg lesnar megteheti ezt,meg is fogja tenni.Szerintem Vince attól fél ha kinyitja a száját lesnarral szemben ő fogja magát és otthagyja az egész hóbelebancot,mert szarik bele.Ettől függetlenül nem tartom lustának vagy rossz sportembernek,egyszerűen nem az érdekli hogy fellendítse a wwe-t,hanem az hogy “vénségére”(értsd:mikor már felhagy a sporttal) annyi pénzt szedjen össze minimális munkával,hogy ugyan ilyen életszínvonalon élhessen majd.

      Szerintem.

      Kedvelés

 4. Én az Orton vs Lesnartól se várok sokat, győzni fog örül magának majd a pénzt elteszi és majd valamikor megint visszajön bohóckodni , mert ez amit csinál semmi, 0 és úgy van ahogy Dean mondja, Brock egy lusta dög aki szarik mindenre, de igazából ezzel csak magát égeti a “rajongói” előtt (ezzel a hozzá állással ő még rajongókat sem érdemelne), nagy név lett és egyre csak omlik össze a meccseinek a színvonala…elég gáz hogy nem érdekli, na persze miért foglalkozna vele ? írhatnám hogy remélem megcáfol 21.-én de úgysem fog.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s