Kevin Owens kihívta Mick Foley-t

015_RAW_04112016jg_0349--dec1da15f6b3f785e1b2e5228dd66007A kétszeres Interkontinentális bajnok a hétvége folyamán egy konferenciahíváson vett részt, aminek fő témája Mick Foley volt, valamint az, hogy Kevin készen áll-e arra, hogy Main Eventer legyen. A RAW General Managerével kapcsolatban, kissé meglepően nyilatkozott KO.

Mint mondta, nem igazán tudja, hogy a jövőben miként forduljon Foley-hoz ha esetleg tanácsra, vagy bármi másra lenne szüksége. Ugyanakkor kész megvívni vele egy verbális párbajt jobb híján, hiszen tisztában van vele, hogy küzdelemben már sosem mérhetik össze az erejüket, tekintve, hogy Foley nem lenne képes belépni a ringbe. Ezt voltaképp egy kihívásnak szánja főnöké irányába, aki a beszélgetés során megpróbálhatja meggyőzni Owens-t arról, hogy miben nem nyújt jó teljesítményt.

A Main Eventer státuszt illetően Kevin elmondta, hogy készen áll erre, számtalanszor bizonyította is ezt, ám mint láthatjuk mégsem kapja meg rá a lehetőséget hosszútávon. Ez felettébb bosszantja őt, de a jövőben mindenképp azon lesz, hogy minden eszerint alakuljon. Azt tanácsolta figyeljük csak az év hátralévő részét, hogy mi fog történni.

Reklámok

Kevin Owens kihívta Mick Foley-t” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Ezt a srácot én már a debütálása után 1 hónappal Main Eventerként kezeltem volna. Hogyan lehet mid carder egy Kevin Owens? Akkora tehetség hogy az már elképesztő, erre meg semmi öv. Kb. mint Cesaro

  Kedvelés

  • Csámpás érájába nem illik bele az alkata ennyi. NXT-be HHH teljesen leszarta ki hogy nézni, neki a tehetség számított ,Owens nem hiába remekelt ott. Ahogy felkerült szopóágon van Csámpika miatt….

   Kedvelés

 2. Minden meg van benne ami a main eveter státusznak szükséges, már csak hagyni kéne őt kibontakoznia és övhöz eregetni. Mellesleg nem véletlen imádja a közönség pedig Heel karaktere van.

  Kedvelés

  • Két dolog hiányzik belőle: a kockás has és a filmsztár külső. Ezeknek elméletben nem lenne szabad döntő tényezőnek lenniük, de sajnos a karaktere nehezen marketingelhető. Sajnálom, mert tehetségben, előadásban, mikrofonnal, mozdulatokban köröket ver a roster legnagyobb részére.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s