7 comments on “Elképesztő “Shield” dominancia a WWE-ben

 1. Ők már 3 egyéni karrierrel és karakterrel befutott pankrátorok, nem egy csapat. Ne egyként kezeljük őket, hanem vegyük külön a dolgokat. Roman-nek egyértelműen sok, nem kell magyarázni, hogy miért. Rollinsnak is sok egy kicsit, mert eddig a két csapattársa együttvéve sem volt annyi ideig bajnok, mint Ő. Pihentetni kéne, hogy ne is legyen ismét egy sérülése és a top mid carderek is övközelbe kerüljenek. Ambrose-nál kevés, nagyon. Még csak most lett bajnok, csak a babyface WWE bajnok Ambrose-on bealszok, annyira unalmas. Rajta sokat változtatna egy heel turn nem úgy mint Roman-en, aki örökké tehetségtelen seggnyaló marad, mint The Rock, de legalább Rocky mikrofonlegenda a mai napig és elképesztő karizmája volt.

  Kedvelés

 2. Szerintem sok, hiába nagyon tehetségesek, (már aki), meg kell adni másnak is a lehetőséget, mert el fog laposodni. Rollins is, ha nyer majd Bálor ellen, remélem nem lesz megint 3-4 hónapnál tovább bajnok, mert hiába tehetséges, unalmas lesz mindig őt látni az övvel. Van mindkét rosterben elég tehetség, SmackDown-on valszeg még idén bajnok lesz Styles, aminek örülök, de ott egy Ziggler is pl, akinek még most nem szabad nyernie, de ha tényleg jönne menné Diesel, akkor akár Stylestól ő vehetné el az övet, szerintem megérdemelné. Ott van Del Rio is, remélem marad, és main eventer lesz, nagyon jó pankrátor, bár ő kapott elég övet nagyon rövid idő alatt, úgyhogy ő még várhat., Miz is lehetne legalább rövid időre Main Eventer, én az Interkonti övet odaadnám Apollonak. Ja, meg ugye Orton. RAW-on meg már annyian vannak akik megérdemelnék hogy felsorolni is nehéz, ám én kiemelném Swagger-t, ő is volt nehézsúlyú bajnok, és mégis hol van most? Pedig nem rossz ő sem.

  Kedvelés

 3. Egyértelműen túl sok.Mindenki emlékszik még a legendás feudra a Wyatt family és a csicska..között,ahol a család elpusztította őket MUAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  Júdás a jelen nagy tehetsége,üdvöskéje,bajnoka,mert az lesz újra.Neki rendesen összejött,pedig a trióban nem dominált cseppet sem,sőt…Neki egy erős heel karakter kéne,ami eddig még nem jött össze.Volt melette egy démon meg egy óriás és 2 hobbit..Egyedül semmit sme ért,majd kikoptak mellőle szépen és egyedül kellett boldogulnia.Menekülős bajnok volt sokáig,de szépen fejlődött,Stinget soha nem bocsájtom meg neki!!!!
  Amikor ő is megsérült és leadta az övet az durva volt..most meg tiszavirág bajnok volt,de itt az esély,hogy ismét uralkodjon egy jófélét.Nem kedvelem,mert egy punk utánzatot látok benne,de tehetséges,szívós,és jobban helytált lesnar ellen mint a ló ember,akivel aszt csinált a bestia amit csak akart.

  suplex city = a nemi erőszak fellegvára…

  A lóember..mindneki tudja,ő maga is h egy tehetségtelen senki.Szégyent hoz a nagy szamoai elődökre.Sokan aszt hiszik csak rock meg az unga bungák a rokonai mert ők szamoaiai,közben a múltban van vagy 20 ha nem több tehetséges szamoai harcos,akik közül nem 1 nem 2 legenda.
  Rájuk hoz szégyent ez a 2 kilós női súlyzókkal edző,beszélni képtelen,bírkózni sem tudó,tehetségtelen anti pankrátor.
  A hatalmas pust visszavették neki,olyannyira h egyből megy a kis övért..vicc az egész.
  rusev karakterét vele nagyon fellehetne futtatni,kéne hozzá 2-1 es győzelmi ppv,de bukja az övet a tsz paraszt…és a lóember ismét bajnok lesz és idén már nála is marad az öv..szánalmas.Minden meccsét átugrom innentől.

  Kezdetben béka pofa volt a trió főnöke,mindneki tudta,majd jött a push és ló emberlett a jani..
  brekeke se szimpi nekem,az a karakter amit erőlködve nyomatott sokáig elég tré volt..a ringben jó,van tehetsége,de az egyéni karrierje face ként ezzel a dili kokárdás erőltett karakterrel eg ynagy 0.Neki heelnek kéne lennie,őrjönghetne kedvére,de faceként imádja aközönség,s jó ez így.
  Nem jött be ahogy szivatták,alázták csicska volt a teókájának,nélküle a ló ember már rég nem lenne sehol..Az ő görbe hátán mászott fel és lett bajnok nem 1 x nem 2 x..
  Most végre eljött az ő ideje is,bajnok,bár elég unalmas,semilyen bajnok nekem eddig..de megérdemli,mert sokat tett azért,h most ott legyen.
  A Wyattes feudjuk hatalmas,máig az egyik nagy kedvencem.Mindketten a ae-ban hatalmasat alkottak volna..Mindketten régi vágású oldscool pankrátorok,ami nagyon bejön.Köztük annyira működött a kémia,h simán lehetnének tt ben bajnokok,bár ilyen soha nem lesz.
  pinkit ismán veri majd,bajnok marad,majd jön aj ami jó feudnak ígérkezik,és asszem bukja is a végén az övet..

  Amikor megjenetek itt,nem hittük volna h júdásból lesz a wwe új arca,és milyen sokra fogja vinni..
  de aszt se hittük volna a ló embert ekkora gigászii,felfoghatatlanul nagy pushban részesítik,és bajnok lesz nem 1 x..és mindenkit alárendelnek..
  de azt se hittük volna,hogy a csapat legtehetségesebb tagja,békuci ritka nagy szopóágon lesz,és csak szivatják,meg csicska lesz a tesókájának..
  Sokat változtak itt a dolgok.Arra lettem volna kíváncsi,hogy ha ez a 3 majom nincs,jelenleg mi lenne itt?Kik uralkodnának,kik dominálnának?Wyatten kívül he he.

  1 szónak is 100 a vége,íg yis túl sokat írtam ezekről..Csapatként túlértékeltek voltak,persze kellett egy ilyen domináns csapat,de egyéniben jó h júdás és békapofa itt van,mert kellenek ők ide,a ló ember meg..haggyuk..mert annyira szánalmas.
  És ne felejtsük el a legfontosabbat.

  A Wyatt family kivégezte őket..MUAHAHAHAHAHAHA

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s