10 comments on “Dolph Ziggler útja a megváltás felé

 1. Szerintem piszok jó heel, nem tudom miért kellett neki anno a face turn, de mindegy.. Amúgy nyílván megérdemli a lehetőséget, de szerintem az szánalmas lenne, ha meg is nyerné az övet..

  Kedvelés

 2. Szerintem simán esélyes a címre,lehet ezzel forgatják ki kicsit a storyt.. főleg ha Big Daddy,azaz Diesel visszatérne és a testőre lenne. Akkor ha csalás is, de szerintem halál biztos hogy bajnok lenne és igazából meg is érdemelné. (Nem mintha Dean nem,de azért Ziggler régebb óta szop mellék ágon)

  Kedvelés

 3. Csak azt tudom írni mint amit legutóbb. Valami olyasmi történik a WWE-ben ami tényleg hiányzott. A váratlanság. Lehet nem fogja megnyerni az övet Ziggler, de Breeze elleni jobbolás után és ahogy anno ő elvesztette a WHC övet az már a legalja volt. Egyik legjobb inringel rendelkezik a WWE-ben ideje visszahelyezni őt a térképre, mert megérdemli.

  Kedvelés

 4. Kedves Utah!

  Ha valakinek az életében 360 fokos szögben változik az élete az ugyanoda jut ahová elindult. Szerintem te a 180 fokra gondolsz. 🙂

  Kedvelés

 5. Meg érdemelsz egy második esélyt Ziggler, de inkább először szerezd vissza az IC címet fel kell újra építeni a karakterét és utána nincs megállás, inkább te legyél a bajnok mint Roman.

  Kedvelés

 6. Nyilván nem fogják beáldozni a bajnok,közönség kedvenc békapofát pinki miatt..
  Nem lesz már wwe bajnok,de a feudjuk jó is lehet akár.

  Kedvelés

  • Hadjad már magadat royal, a földet meg csókolnád ha találkozhatnál valamelyik szupersztárral, ameddig te a gép előtt ülsz, azok vért izzadva gyakorolnak hogy jobbak legyenek, majd ha te is megcsinálod azt amit ők akkor majd pofázhatsz

   Kedvelés

   • Az biztos! 😀 Hiába teszi itt magát. Dolph már nagyon régóta a kedvencem, remélem kap még egy esélyt… :/

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s