15 comments on “Kevin Nash Dolph Ziggler testőreként térne vissza

 1. Úristen ez óriási húzás lenne szerintem! Anno Big-E védte és akkor bajnok is volt Ziggler,szerintem így Ambrose el is bukhat. Érdekes fordulat lenne,de Ziggler karrierjét fel kéne tolni. Amióta Hearthbreak Kid mozdulata a finisherje azóta ezt megkéne lépni.

  Kedvelés

  • szerintem nem lenne hiteles ha most kapná meg a címet
   az utóbbi 3-4 évben le se sz**ták most meg ő venné el a címet deantől aki legyőzte nem csak rollinst de romant is
   ez a meccs jó push lesz zigglernek de esélytelennek tartom

   Kedvelés

 2. Remélem ez csak kamu… 57 éves, mit keresne még itt?

  Az ötlet nem rossz, hogy Ziggler legyen heel, Big E-vel testőrrel is próbálkoztak nála, viszont minden tiszteletem Nash felé, de nem nagypapa kell mellé. Neki már megvolt az ideje, nem semmi, amit letett az asztalra, legyen elég ennyi.

  Kedvelés

 3. Egy élő legenda visszajön pusholni egy bukottat?Azt aki még meg se volt amikor Ő már itt volt?
  pinkinek volt karrierje nehézsúlyú világbajnok volt lol stb,de szépen elbántak vele,..tehetséges,de már nincs benne szerintem annyi h újabb korszaka legyen szal…
  Wyatt miért nem ő megy az övért?
  Imádtam a feudjukat a legjobb volt,ami utána jött szánalmas volt..de most lenne tétje,de nem…minek..Az biztos h 2-1 lesz aj javára az ss után és ő megy az övért..kb 2-3 hónapos feud és lesz bajnok..Wyatt akkor heelként heel ellen nem mehet…remek..
  Diesel meg ne jöjjön vissza majomoókodni,főleg ne pinkinek..Jöjjön vissza harcolni.Önmagáért.

  Kedvelés

   • Azzal fognak belebukni h görcsösen akarnak versenyezni a vörösökkel.Ott több az idő,több a nagyobb név..nincs esélyük.El kell fogadniuk és az sd ből a lehető legtöbbet kihozni.Nem a rawwal versenyezni hanem saját magukkal,mert akkor még akár jó adás is válhat belőle.
    pinkinek heel turn jót tenne,de ha ő heel lenne és bajnok,aj meg Wyatt mikor kerülne sorra?
    Fel lehet nyomatni pinkit,rá is férne,de nem hiszem h bajnok lesz…Diesel meg jöjjön vissza és vágjon rendet,de ne testőrködjön neki..

    Kedvelés

    • igen,ott a pont , “”görcsösen akarnak versenyezni a vörösökkel.Ott több az idő,több a nagyobb név..nincs esélyük.El kell fogadniuk és az sd ből a lehető legtöbbet kihozni.Nem a rawwal versenyezni hanem saját magukkal,mert akkor még akár jó adás is válhat belőle.”.. 😉
     pontosan. Addig nem lesz sok változás amíg egy több “nagyobb nevekkel ” fémjelzett,hosszabb műsor ellen akarnak menni….Csinálni kell saját “sót”!!!

     Kedvelés

  • Wyatt szerintem nem is érdemelne övet, mert igen egysíkú bunyót tud. Egészen egyszerűen nem látványos a ringben és nem is hiteles, hogy ő a világok pusztítója, közben meg sorra cumikázik a meccseken. Egészen egyszerűen szerintem melléfogtak azzal, hogy ő méltó lenne a Halott ember utódaként. a közelében sincs sajnos.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s