5 meglepő történés az eddigi Battleground adásokon

20160617_1920x1080_BG--886b40d7a3d58d4fc88c4e4a12affa8a

Magyar idő szerint hétfő hajnalban kerül sor a negyedik WWE Battleground PPV-re. A holnapi nap folyamán három mérkőzéses visszatekintő cikket is láthattok majd, most azonban összeszedtük nektek az elmúlt három év legváratlanabb történéseit.

5. The Miz megnyeri az Interkontinentális bajnoki címet (2014) 

the-miz-1469269124-8002014-ben egy Battle Royal volt hivatott dönteni a megüresedett bajnoki cím sorsáról. Ha emlékeztek, Bad News Barrett-nek sérülés miatt kellett megválni a címtől. A 19 fős csata végén Sheamus, valamint Dolph Ziggler vívott ádáz csatát, aminek végén Dolph egy Superkick-el eliminálta a Keltát. Mindenki azt hitte, hogy a ShowOff győzött, de ekkor megjelent Miz, aki hosszú percekig a ringen kívül hevert. kihajította a ringből Ziggler-t, megnyerve ezzel a Battle Royal-t, s a címet.

4. Kevin Owens három Attitude Adjustment-ből tör ki John Cena ellen (2015) 

Kevin-Owens-John-Cena-5Személyes vélemény szerint a PPV történelmének legjobb mérkőzése volt ez. A két szupersztár csatájának tétje – Cena United States bajnoki címe volt. Heroikus küzdelmet vívtak, amiben Kevin Owens háromszor is elszenvedte Cena emblematikus kivégző mozdulatát, azonban KO mindannyiszor kirúgott belőle.. Cena sem akarta mindezt elhinni, de végül a B tervet alkalmazva – az STF-el megnyerte az összecsapást.

3. Luke Harper visszatér és győzelemhez segíti Bray Wyatt-et (2015)

luke-1469269161-800Szintén tavalyi történés. Bray Wyatt és Roman Reigns viszályának első felvonása volt a Battleground, ahol kíméletlen összecsapást vívtak. Roman-t nem érdekelte a győzelem, pusztán meg akarta torolni Bray, hetek során rá gyakorolt pszichikai hadviselését. Székekkel akart Wyatt-re támadni, ám ekkor egy kapucnis alak támadt rá. Bray ezt kihasználva végül megnyerte a mérkőzést, s ezután derült ki, hogy a támadó nem más, mint Luke Harper.

2. Döntés nélküli főesemény (2013) 

no-contest-1469269096-800Daniel Bryan és Randy Orton ekkor már hónapok óta viaskodott egymással. A Night of Champion-on aratott vitatott Bryan győzelmet követően, Triple H megfosztotta a címtől Daniel-t, ami így gazdátlan lett. A két szupersztár megkapta az esélyt, hogy az első ízben megrendezésre kerülő Battleground-on döntsenek az öv sorsáról. Ez nem sikerült, hisz a váratlanul megjelenő Big Show, mindenkit kiütött, akit csak ért.

1.A DeadMan visszatér (2015)

taker-1469269190-800A tavalyi PPV napján már kiszivárogtak a képek, hogy Undertaker a helyszínen tartózkodik. Ezeket azonban nem sokan vették komolyan. Brock Lesnar és Seth Rollins világbajnoki címmérkőzése kezdett kivégzéssé fajulni, Brock rongybabaként dobálta a címvédőt, majd egy F5-el adta meg neki a kegyelemdöfést.. A bíró számolt, kettőnél azonban megszólaltak a harangok. The Undertaker visszatért, és megtámadta legendás streakjének megtörőjét. Chokeslam-el, Tombstone-al, s egy bosszúra szomjas Fenoménnal zárult a legutóbbi Battleground.

Reklámok

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s