3 comments on “Változik Reigns helyzete, vagy minden folytatódik ahogy eddig?

 1. Nem értem a logikát. Még akarják szerezni őt, de mindki utálja. Akkor, miért nem azt nyomatják akit szeretnek és még jó az in ringje is. Ehelyett még ezzel is megakrják sajnáltatni. Szánalom…. Ambrosr, aki megérdemelte volna tavaly is az övet, de most csak így lehetett bajnok. Mennyi önbizalom lehet így a többi pankrátorban, akik csak reménykedni tudnak a világ bajnoki cím birtoklásában??!! Ott van Barret és Cody évek óta itt voltak(semmit nem kapta szinte), erre beszambázik Roman “Lames” és világ bajnok lett. Pár hónap alatt 3x bajnok….pfffff….Cesaro 4 év alatt mitkapot???!! Pedig őt szeretik..(szeretik??.. megőrülnek érte!!!)
  Remek a ringben, erre a jutalom egy US bajnoki öv. Roman AJ-t kétszer legyőzte + AJ kikapott előtte a WMen. Azazz 3 ppv vereség zsinórban…. A Battleground-on Ő fog nyerni, majd a SS-en lagyőzi Seth-t :c. Félre értés ne essék, nem utálom az embert, mert nem ismerem. A karakterét utálom. Azt mondják rá szína 2.0, inkább rosszabb.
  És most jöhetnek a 0-10 éves korig a roman fanok és fangirlök dislikeolni.
  Lesz@rom….. De ha jövőre 10x bajnok lesz majd a “rajongói” is érteni fogják miről beszelek….. Megfogadtam ha vasárnap bajnok lesz egy évig nem nézem ezt a média k*rva bagázst. Kíváncsi leszek egy év múlva milyen WWE adások lesznek….0.75 ratingel…

  Kedvelés

 2. Ha nincs seth sérülése akkor roman elvette volna a címet a survivor seriesen,mindenképp bajnok lett volna.
  Talán nem lett volna 3x-os bajnok de megkapta volna a címet.

  Kedvelés

 3. Nos…kentaur drogot használt ez a legsúlyosabb vétség.
  júdás helyett akkor inkább már a tesokájának jobboljon aki végig tolta éveken át,aki a mai napig nem lett volna bajnok ha nem derül ki a drogozás..Szomorú h a nála jóval tehetségesebb békapofa csak ilyen áron lehetett bajnok..kentaur jobboljon szépen mindenkinek,tünjön el a fő sztoribol,tünjön el az öv közeléből,kapjon egy jó ellenfelet akivel feudolhat,aki megveri megalázza,érezze a törődést.
  Ha a csámpás uralkodó ezek után is bajnokot csinál belőle most vagy kicsit később,neki vége…Ezt ő is tudja.
  Sokat tűrt már és nyelt a közönség,de ezt már ne fogja!

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s