The Rock a legjobban kereső színész!

dwayne-johnsonEzen talán meg sem lepődünk, figyelembe véve filmjei sikereit. A Forbes Celebrity 100 – idén is elkészítette azt a listát, amin tavaly a 19. – idén viszont már az első helyen végzett sokak kedvenc Sziklája. A tavalyi felmérés óta 64.5 millió dollárt színészkedett össze Rocky – többek között a San Andreas, vagy a Központi Hírszerzés jóvoltából. Spórolnia pedig a jövőben sem kell, hiszen jövőre érkezik a Fast 8, valamint a Baywatch is. Ennek a két filmek pedig garantáltan eget rengető bevétele lesz, amiből jócskán fog csorogni Rocky-nak is. Természetesen az elismerést követően közösségi felületein is reagált a történtekre:

"The wolf is always scratchin' at the door" was the first thing I said when we found out from @forbes I was officially the world's highest paid actor. Well, actually the first thing I said was "Aw shit!", then I said the wolf part. Receiving news like this will always serve as my anchoring reminder to continue to work even harder. We not only want to "embrace the grind", but take the grind to new levels. I learned a few invaluable lessons a long time ago that can help all of you guys out there succeed at whatever it is you're doing. Greatness is never achieved alone. Surround yourself with hungry, brilliant individuals who not only buy into your philosophy, but who are all willing to work just as hard as you. Power of teamwork. And don't ever forget where you came from. I was evicted at 14yrs old and completely broke by 23. Every day I wake up as if that eviction notice is right around the corner waiting for me.. which is why I always say, "the wolf is always scratchin' at the door". He's scratchin' cause he's hungry and never satisfied. We embrace and respect our past (even if it was f*cked up), but we never let it define our future. Let's stay hungry and chase that greatness. I will now jump in my pick up truck, go to work and figure out whether or not I need psychiatric therapy for this damn wolf that's become my best friend. #Celeb100 #SevenBucksProductions #HardestWorkersInTheRoom #1WolfOnThePlanet

A post shared by therock (@therock) on

A farkas mindig ott karmolászik az ajtón, ezt mondtam magamnak, mikor meghallottam a Forbes-tól, hogy én lettem a toplistás. Na jó, először azt mondtam, “ne b*ssz”, de utána tényleg a farkasos dolgot mondtam. Az ilyen hírek mindig arra sarkallnak, hogy még keményebben dolgozzak. Nem csak szinten akarom tartani magam, hanem még feljebb lökni azt a szintet. Tanultam pár leckét az élettől, ami nektek is jól jöhet. A nagyság sosem érhető el egyedül. Vedd körül magad olyan emberekkel, akik ugyanúgy éheznek a sikerre, és osztoznak a hitvallásodban, és nem restek tenni a céljaikért. A csapatjáték a lényeg. És sose felejtsd el, honnan jöttél. Mikor 14 voltam, kilakoltattak, 23 évesen totál le voltam égve. Minden reggel úgy kelek fel, mintha az a kilakoltatási végzés a postaládában lenne… Ezért mondom, hogy a farkas ott les, éhesen és elégedetlenül.

Természetesen innen a világ túl feléről  Mi is gratulálunk Dwayn-nek, remélve, hogy még számos kasszasikerrel fog megörvendeztetni minket.

Reklámok

The Rock a legjobban kereső színész!” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Én kifejezetten szeretem Rocky filmjeit. A Halálos Iramban 5,6,7-ben is jó volt, a Törésvonalban is, meg a Központi Hírszerzésben is. Ez persze egyéni vélemény, ugyanúgy mint az, hogy ti nem kedvelitek, vagy túlértékeltnek tartjátok. Jó időben ragadta meg a lehetőségeit, s összességében perfekt döntés volt a filmipart választani a wrestling helyett. Egy életre szóló egzisztenciát teremtett magának. 🙂

  Kedvelés

 2. Robert Downey jr. alias vasember megérdemelten volt a legjobban kereső színész, de Rock kurvára nem. Nem olyan rossz színész de nagyon túl van értékelve.

  Kedvelés

 3. Rita nagy műmájer.Sose bírtam pankrátorként,akciósztárként mert ő nem színész,de nagyon nme! is csak átlagos.
  Fényévekre van a legendás Slytól,Swarzitól stb.de mivel kevés az eladható akciósztár,rá építettek mindent,pedig Statham is kenterbe veri,az a pali aki 1 arcal nyomja végig minden filmjét.
  Mindegy,maradjon csak a filmezésnél kavicska,ne is jöjjön ide többet vissza.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s