9 comments on “Vince McMahon nagyon dühös Roman Reigns-re!

  • Dehogynem! Csak most annyira utáljátok, hogy minden foghatót hozzávágtok! Nem azt mondom, hogy jogtakanul, de sokszor már túlzás… Royallal az élen!

   Ezt az utálatot, ami a közönségben van iránta, tökéletesen fel lehetne használni egy tökéletes fegyverre – mindez Reignsbe fektetve.

   Kedvelés

 1. tt be a lóemberrel,a párja meg legyen ryder LOL aki végig dominál he he
  És jobboljon,futtassa fel itt majd bálort meg mindenkit.Alázkodjon meg,érezze azt amit a többiek éreznek hosszú idő óta,miatta.

  Én még mindig azt mondom ez is csak kamu,majd a valóban azt látom h jobbol,kikap,megalázkodik akkor azt mondom van benne valami,de addig egy kamu.

  Kedvelés

 2. Sokkal többre lenne lépes mint amire teret engednek neki. Persze evvel nincs egyedül. Aki eleget nyal az kap szerepet!

  Kedvelés

 3. ugyan már randy 2x is megbukott akkor is beharangozták hogy jaj lesz ortonnak meg hogy valószínűleg már vissza sem tér,de ha mégis már semmi komolyabb storyt nem fog kapni
  és ez 2012 ben volt….

  Kedvelés

  • De Orton el tudja adni magát, mert van karaktere és szerintem fényévekkel jobb bunyós, mint Reigns.

   Kedvelés

 4. Nem lenne baj, ha visszavennének a pushból, jegelnék egy időre vagy átalakítanák a karakterét. A fő probléma szerintem az, hogy öreg Vince nem ismeri a mértéket vagy átmenetet. Vagy tol valakit orrbaszájba (jellemzően max 2-3 pankrátort, mindenki más rovására) vagy azonnal teljes süllyesztő.

  Volt olyan időszak, amikor Romant is szerették, ezt is a túltolt push ölte meg. Van olyan karakter, amiben elfogadnák, csak egy heel turn kellene vagy teljes újragondolás.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s