5 comments on “UFC 200: Lesnar vs Hunt – Eredmény és videók

 1. jaj de bírom ezt Lesnar nyert, egyből bunda meccs, ha meg kikap, tisztán kikapott, szánalmas, pff elment elveretni magát meg minden, nem vagyok nagy Lesnar rajongó, de azért ismerjük már el, hogy jó birkózó a csávó, az meg hogy ki mit nyilatkozik a meccsen kitörölhetje vele a valagát, én is nyilatkozhatnám hogy szarrá verem Lesnart, semmi esélye nem lenne ellenem, aztán a meccs után mentővel vinnének el, na kb ennyit ér….. Lesnar jobb volt és nyert, de akkor már rögtön bunda… pff

  Kedvelés

  • Szerintem sem volt az, amúgy meg Royal-on kívül senki nem írta azt (Hexekönig-et ne nézd, ő mindig ugyanazt írja amit Royal, és mindig nagyon egyet is ért vele). Egyszerűen Lesnar megverte őt a földön, Hunt meg állóharcba nem mert nagyon nekimenni valamiért, gondolom félt hogy leviszi Lesnar, le is vitte, és ezzel is nyerte meg.

   Amúgy Punk-ot nem hinném hogy előre lezsírozzák, akkor nem várnánk már a meccsre 2 éve, és Punk nem sérülne le mindig a meccs előtt..

   Kedvelés

 2. Ekkora egy méteres bunda meccset a UFC eláss hatja magát a békasegge alá de mélyen. Hunt is amiket nyilatkozott azt jegyet váltott az análvonatra szappan nélkül. Szánalom az egész-….. Punkot is lezsírozzák előre….

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s