3 comments on “Mi lesz a New Day sorsa?

 1. Wyatték jönnek,látnak,nyernek.Túl sokáig voltak már így is bajnokok ezek a bohócok.
  Hány de hány tehetséges tt páros szívta meg miattuk…A 3 d fiúkat feláldozták h felfuttassák őket,de a doom ivadékok,törpesárkányok is mentek a levesbe..kár értük.Az újak is itt vannak,de a szürke bohócok már most jobbolnak…a kócos koboldék meg nem nyújtanak semmi extrát eddig számomra.
  Viszont kihívóként akár még jó feud,meccsek is lehetnek a két új tt párossal,csak ne az ungabungákkal meccseljenek 100123 x is Wyatték…

  Mi lesz a trombitás fattyúkkal?Senkit sem érdekel.Ez a xavier,nem tom ki,mit keres itt,mit csinál.A paradicsomárus haloványabb mint valaha,az utóbbi évekből csak annyira emlékszek belőle hogy vagy 2-3x elbohóckodott a rr-en h nem esett ki,asztalon táncikált,tensaion mászkált,széken ugrált..ennyi..
  A bantu pinki csicskájaként kezdte,majd kapott pust,önálló karriert bajnok lett majd jobbolt természetesen,aztán a kreatívok viccelődtek egy jót és megszülettek a trombitás fattyúk…
  Hatalmas vicc az egész csapat,de az még náluk is sokkal viccesebb h meddig uralkodtak a semmi felett…

  A tt vonal nagy szarban van elég rég.A team hell no sírva nevetős páros volt,a doom ivadékok,törpe sárkányok igazán jó párosok voltak,akárcsak Cezaro + kid..sajnos minden vége már…
  ungabungák szánalmasak,az újakból még akármi lehet,a 2 d fiúk pedig..tették amit tenniük kellett.Fejhajtás a legendák előtt.Bevállalták ezt.

  Wyatték tt uralkodása szerintem nem lesz valami hosszú,de ne legyen igazam.Meglepő,hogy 3 éve itt vannak,de csak most jutottak el a tt övekhez…Mindegy,az öveknek már rég nincs értékük,rangjuk,jelentőségük.

  Kedvelés

  • Na ne meséld már be nekem, hogy Rowan és Strowman bármiben is jobbak, mint a New Day bármelyik két tagja. Az a két bohóc nem érdemli meg a Tag öveket egy percre sem. Akkor már inkább a Club, vagy a Luchák, de még az Usok is jobbak.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s