4 comments on “Bray Wyatt The Rock-ot akarja a WrestleMania 33-ra!

 1. Kezdjük azzal,hogy rock nem nagyobb sztár mint Undertaker…Wyatte-t imádom,de ebben téved.
  Semmi féle feud nem volt Wyatték és kavicska között…az egy pár perces kitöltő,töltelék valami volt…
  Undertakert le kellett volna győznie,s ő törte volna meg a streaket,s ő vitt volna tovább a sötétség örökségét…Wyatt lett volna a legalkalmasabb,de így senki nem fogja tovább vinni a hallott ember legendáját…Visszavágójuk már nem lesz..

  lesnar kampányolt amellett,hogy Wyattel harcolhasson!!!Kezdődött is az adok kapok,elverés,feud kezdeményezés,majd abba maradt..és amikor végre valahára a ss-en meccsel lesnar..nem Wyatt az ellenfele hanem orton…arconköpés megint…
  És ahelyett h Wyatt is azon lenne h létrejöjjön az álommeccs lesnarral,mert az lenne!helyette rockal akar koccanni?
  Aki ritkábban meccsel mint lesnar..aki egy 5 perces vinnyogásért többet kap mint a fél roster egy évre…
  Aki ha vissza is jön,nem veszteni fog visszajönni…Akkor meg mi értelme lenne Wyattéknek megint kikapni?
  Nem érdekel az ő meccsük,mert HA létre is jön,Wyatt/ék vesztenek..ez biztos…az meg kur..a nem tenne jót nekik…
  3 hete tértek vissza,normális meccsük nem volt…
  Amúgy amikormegverik a trombitás fattyúkat s elveszik a tt öveket,kik lesznek a bajnokok?
  Wyatt meg???
  Vagy Wyatt nem lesz bajnok..helyette vörike és a gólem?
  Nem értem h a legjobb heel karakterekkel miért nem tudnak mit kezdeni…

  Kedvelés

  • Rowan és Strowman fognak kiállni valószínűleg. Wyatt-et építeni kell sikeresen lehozott feudokkal, ha valóban meg akarják húzni ezt a meccset.
   Bár kétlem, hogy Rocky a filmezés mellett belemegy ilyesmibe. Nála már nagyon régen a pénz a döntő tényező, ezt pedig Vince nem szeretné az Ő igényei szerint osztani.

   Undertaker-ről is beszélt Bray. Elmondta, hogy megbabonázta az aura, ami körülvette a 31. Mania-n. Taker-rel küzdeni túl mutat minden bajnoki címen, és örül, hogy véghez vihette ezt.

   Kedvelés

   • Sejtettem,hogy nem lesz tt bajnok,főleg úgy,hogy wwe bajnoknak akarják egy ideje.A másik kettő már harcolt együtt,de akkor pont az hiányzott ami a legfontosabb,A csapat dinamika a szív és a lélek.Egyszerűen ez a gólem nem a ringbe való hanem a cirkuszba.
    vörike + harperke remek tt páros volt az nxt-ben megnéztem a meccseiket,és itt is jól harcoltak együtt,egymásért.Teljes mértékben kiegészítették egymást.Ha nem is 3 d fiúk szintű csapat volt az övék,minden jól működött,nagy kár,hogy itt ez nem valósulhatott meg a sérülések,sztori,kreatívok stb miatt.
    Bajnokok lesznek,de bukásra vannak ítélve.Annyira technikásak,gyorsak,erősek a jelenlegi tt csapatok,bár a legtöbbnek szar a karaktere..kócos kobold,szürke bohócok stb..de jó tt csapatok.Ez a kettő meg elég lomha…bár vörikében bízok,mert ha kellő időt és teret kap a kibontakozáshoz akkor maradandót tud alkotni.Sajnos elvan nyomva amióta itt van,de voltak jó pillanatai,amelyekre építkezni lehet hosszabb távon.Kíváncsi vagyok rájuk,bár sajnálom,hogy nem harperke lesz ott a gólem helyett..de VÉGRE ismét bajnok/ok lehetnek a Wyatt family tagjai.
    Itt vannak vagy 3 éve,de csak harperke ért el valamit öv szempontból,az se ma volt és nem is tartott sokáig..Rem amúgy hamar helyrejön és visszatér,mert szükség van rá.

    Abigel meg…Columbo felesége…

    Wyattnek az Undertakerral vívott harca az eddigi karrierje csúcspontja volt.Gyerek volt még,amikor a halott ember már a ringben harcolt,s már akkor legenda volt.Példaképe neki is mint oly sok pankrátornak.
    És egy példaképpel,egy legendával,egy mitikus lénny ellen léphetett ringben,szemben állhatott vele,megküzdhetett vele.Valóra váltotta az egyik legnagyobb álmát,ilyen fiatalon.Nagyon kevés embernek adatik ez meg.
    Sérülten küzdött,becsülettel nyomta végig,és bár kikapott,ugyan úgy győzött ő is.
    Bárhogy is alakul a karrierje,erre a meccsre mindig emlékezni fog.
    Az utóbbi 10 év legjobb karaktere Wyatté.Annyira eltalált,annyira egyedi,beteg,elvont,félelmetes.Imádják.Rengeteg lehetőség van még benne.Fiatal,tehetséges,jó a mikrofonnal.Ő a jövő.

    Kedvelés

    • Én egyet értek veled , mai napig nem tudom felfogni ,hogy miért nem ő törte meg Takert , mert Lesnarral nagy nulla van , ezt elbaszták annó…………. Ez Rock meccs is halva született dolog….

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s