8 comments on “Mely dívákat hozná vissza a sportzwiki.com?

 1. Aj – kéne szajönnie ő a.legjobb és a lneklegvadabbva és 295 nae felejcjanapsesük el
  Eve – is visszatérhetne a két háromszoros dívák

  Kedvelés

 2. Nem értem miért kell leszólni Nikki Bella-t? Mitől másabb, mint AJ Lee. Jobb, hogy AJ nincs bent. AJ tisztára olyan volt, mint most Charlotte. Nikki-t szívesebben nézem, mint AJ-t és Charlotte-ot nap, mint nap.

  Kedvelés

 3. Csak egy megjegyzés: AJ Lee NEM díva, hanem női pankrátor. Ugyanis a total divasban lévő hölgyek majdnem 99%a tehetségtelen “pankrátor” (eva marie, nikki bella, …), a maradék pedig igazán tehetséges, csak az a legnagyobb kérdés, hogy mit keresnek ott (Paige, Natalya, …). És a cikkíró által felsorolt pankrátorok hölgyemények (Sasha B., Becky, …) közül egyik sincs a total divasban. Ebből arra következtetek, hogy aki nincs a total divasban, az egy igazán tehetséges pankrátor. De nem biztos, hogy igazam van.

  Amúgy én AJ Lee mellett még Gail Kimet látnám. Amúgy is azt hallottam, hogy miután AJ kilép családot szeretne alapítani, de ha tévednék, akkor valaki osszon meg egy kicsi információt erről. Gail Kim meg hát elérte a csúcsot és nem hiszem, hogy visszajön.

  Kedvelés

  • Van valami ebben a díva – női pankrátor dologban, de mivel volt egy Díva Bajnoki Cím, ezért sajnos nem lehet ennyire leegyszerűsíteni. De szerintem a megnevezéstől függetlenül a cikk záró sorai mindent elmondanak.

   Kedvelés

 4. én szívesen Látnám Layla-t Michelle-t Kelly-t,Eve-t,Tiffany DE Ő CSAK TALÁN,Beth,NAMEG A TNA TELJES DÍVA KOLLEKCIÓJÁT de persze azok soha se fognak átjönni 😦

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s