Ez volt Vince McMahon eredeti szándéka Roman Reigns ügyét illetően!

Vince-McMahon-702x336A 30 napos eltiltása kirobbanása után felröppentek olyan találgatások, melyeknek értelmében a WWE már a Money in the Bank PPV előtt tisztában volt azzal, hogy bajnokuk fennakadt a teszteken. Természetesen azonnal ezzel kapcsolták össze azt, hogy Roman Reigns nagyon simán vesztette el a bajnoki címet Seth Rollins ellen, s a találgatások végül igaznak bizonyultak.. Vince McMahon csupán azzal akarta sújtani Roman-t, hogy a BigDog tisztán elveszíti a címmérkőzést.. Nem kapott volna 30 napos eltiltást, hiszen a Chairman megítélése szerint a bajnoki öv elvesztése épp elég érvágás lett volna a samoai harcos számára. Másnap azonban a RAW előtt Vince meggondolta magát, és mégis az eltiltás mellett döntött, amivel gyakorlatilag nem köpte szemen saját cégének vallásait a Wellness politikát illetően, hiszen köztudott, hogy ezt mindennél szigorúbban veszik. Roman azóta megkezdte az eltiltás letöltését, azonnal hazautazott családjához és nem is kell megjelennie munkaadójánál az eltiltás végéig.

Reklámok

Ez volt Vince McMahon eredeti szándéka Roman Reigns ügyét illetően!” bejegyzéshez ozzászólás

 1. ez egy mese habbal a nagy lófaszt szegett ő meg bármit is, ez a sztori része mert a lóemberünk a feudba semmit nem ér a másik két ember mellett. Amíg lóember ott van harmadiknak Seth nem lehet heel mivel Roman mellett mindenki face lesz. Mondjuk édes mindegy mert Sethet imádja a közönség.
  Szerintem rájöttek ,hogy Roman fullra félre ment és most a 30 nap alatt próbálnak valami orvosságot erre keríteni ,hogy mikor visszatér hát ha megkedveli a közönség. Mondjuk ha heel lenne.

  Kedvelés

 2. A csámpás uralkodó korábbi ágymelegítője,müzli már nem szuperál olyan jól mint anno,így egy újra kell őt lecserélnie.Aki aszt csinálhat amit csak akar,mert ha le is bukik,és hamarabb utolérik mint a sánta kutyatestű macskafejű mászókát..akkor sincs következménye a dolognak.Ezzel minden más pankrátort megaláz,ahogy az egész céget,a legendákat,és minket nézőket is.Az más dolog h szembeköpheti újfent saját magát,de h elárul minket,érte…
  Asztán mégiscsak elfenekeli a kis csibészt h utána ismét bajnok lehessen.4 vagy x ös már nem is számolom..
  Grat fén majom,csak így tovább..

  Kedvelés

 3. Hát mélyen nyalhat Vince papának Roman, ha ennyire nem akarta eltiltani xD Nem véletlen rühellik Roman-t annyira.

  Kedvelés

  • Attól függetlenül, hogy Vince kivételezik vele, még nem biztos, hogy Roman nyal neki. illetve attól, hogy nyal neki attól még nem azért utálja a közönség. Tovább megyek attól, hogy sokan utálják még nem lesz rossz pankrátor. (mondom ezt úgy, hogy nem kedvelem Roman-t.)

   Kedvelés

   • Mit állítok?Kivételezik vele.Ki kivételezik vele?A vén majom.
    Mit állítok? Nyal neki.Ki nyal neki?A lóember.
    Mit állítok? Utállja őt a közönség.Miért utálja őt a közönség?Mert egy tehetségtelen antitálentum,aki se bírkózni,se színészkedni,se beszélni,se összedolgozni nem tud másokkal.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s