9 comments on “CM Punk debütálása újra csúszik?

 1. Ez már nem vicces,csak szánalmas…
  lesnarbol a szart is kiverték nem 1 x..hát belőle majd egyszer 2155 ben?…
  Nem fog ő meccselni,miliárdnyi alkalom lett volna rá,nem 1 éve húzzák…
  Úgy is visszafog térni a wwe ben mert mindenkinek meg van az ára,neki is.Ennyit erről az egész kabaréról.

  Kedvelés

 2. Konkrétan már senkit sem érdekel CM Punk. Vannak már hozzá hasonló kvalitású bunyósok a rosterben. Szerintem Rollins zsebre rakná.

  Kedvelés

  • Szerinted. Ne beszélj a mások nevében, főleg akkor ne, mikor egyértelműen hülyeséget mondasz. A nézők minimum 90%-a szívesen látná itt újra, in ringbe lehet megveri Rollins, de attól még ugyanolyan jó pankrátor, mic skillsbe, karizmában, karakteben pedig szerintem nincs nála jobb pankrátor jelenleg, és szerintem 2008 óta nem is volt. Nem ok nélkül imádják.

   Kedvelés

   • Szerintem meg a WWE csinálta belőle azt, ami. A mozdulatokat be tudja tanulni, de a karaktert ők adják a szájába, tetteibe. Egyedül, amiben ő is részt vesz, az a mozdulatok kivitelezése. Lehet jó az előadó képessége és jó a mikrofonnal, ha egy fos karaktert adnak neki. Miz sem azért midcarder, mert nem tud beszélni és bunyózni. Mindkettőben kiváló ő is és mégsem fut neki mostanában a szekér, mert ezzel a nagyarcú karakterrel és néhány meccsecskével nem fogja megváltani a világot. Ez a “sport” több rétegből tevődik össze és ha hiszed,ha nem, minden elemének stimmelnie kell, hogy elérje a kívánt hatást a közönségnél. Wade Barett sem véletlenül ment el, Cezaro sem véletlenül van ott,ahol. A semmi közepén van, mert nem kap elég meccset, nem tudja megcsinálni, hogy egy kiforrott karaktere legyen. Lehet, hogy imádják, de ő nem pankrátor, hanem UFC-s. Ha majd visszatér a pankráció világába, akkor újra pankrátor lesz. Szerintem 1-2 év múlva újra bekövetkezik majd., mert nem igazán indult el semmilyen irányba, mióta otthagyta a WWE-t. Ez a júefszí oldalág szerintem nem fog sokáig tartani. Megkenik párszor, aztán utána beleun, hogy nem ő a központi karakter és lelép. Vince papa pedig figyeli és vissza is viszi a rosterbe, mert ha már vissza akar térni a pankrációba, akkor ott fizetik a legtöbb pénzt neki és küzdheti fel magát fokozatosan ugyanoda, ahonnan elindult anno. Sok jó meccset lehetne vele összehozni, kezd a WWE kicsit emelni a szíbnvonalon mostanában. Ott lenne neki Rollins, Ambrose, Bálor és Styles is. Kurvanagyokat tudna velük meccselni, de ő UFC-s, ezt el kell fogadni és elfelejteni addig, ameddig vissza nem tér. Abból kell dolgozni, ami van. Ennyi.

    Kedvelés

    • ,,Szerintem meg a WWE csinálta belőle azt, ami. A mozdulatokat be tudja tanulni, de a karaktert ők adják a szájába, tetteibe.”

     És ez a másik ezer pankrátornál nem így van? Egyébként ez nem teljesen igaz, ugye Punk karaktere Straight Edge, és ebből következik az, hogy ő a ,,Best In The World”, de ő igazából, való életében is az, tehát sokkal jobban tud azonosulni a karakterével szerintem. Mikrofonnal meg nem jó, hanem a legjobb, mostani rosterben biztosan a legjobb lenne, egy Rock szinten simán van.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s