Óriási mérkőzésre fogtak kezet az NXT ma hajnali felvételén! SPOILER!

NXT1Nincs megállás – vallja ezt az NXT vezére Triple H, aki ma hajnalban levezényelte a következő három hét adásanyagát a Full Sail-en. Több helyre is felkerültek képek, információk a történésekkel kapcsolatban, mi azonban elsősorban egyet emelnénk ki igazán, hiszen ennek értelmében egy olyan mérkőzés kerül megrendezésre hamarosan, amire minden pankráció rajongó felkapja a fejét, s izgatott várakozással számolja majd vissza a napokat a küzdelemig. 

13413600_1099851183386663_6915993916917941584_nElőször a jövő heti adás került felvételre, rögtön hírünk szereplőivel. Mint azt a TakeOver cikkének utolsó mondatában is említettem, az első és legfontosabb kérdések egyike, hogy mi lesz Finn Bálor sorsa, aki szerdán alulmaradt visszavágó mérkőzésén Samoa Joe ellen, az NXT bajnoki címért. Helyszíni beszámolók szerint, Bálor a kamerák leállását követően indult ki az arénából, ám amikor a bejárathoz ért megfordult, és csalódottan tekintett körbe a Full Sail közönségén. A jelenet kísértetiesen hasonlított Sami Zayn, dallasi búcsújára. Bálor ott volt ma az adás felvételén, és egy beszédet intézett az NXT Univerzumához, amiből egyelőre annyi ismert, miszerint úgy véli az NXT a részévé vált. A korábbi bajnok beszédét nem más zavarta meg, mint Shinsuke Nakamura, aki előző este Austin Aries felett aratott egy nagyon fontos győzelmet. Mr. King of Strong Style úgy véli, hogy Bálor az NXT Ikonjává vált az idők során. Shinsuke nem mellékesen elmondta, hogy akarja az NXT bajnoki címet. Ennek tudható be, hogy az ehhez vezető úton nem csak a bajnok legyőzését tekinti célnak, hisz korábban megverte Zayn-t, múlt éjjel Aries-t, most pedig a két szupersztár találkozásakor, Nakamura kihívta egy mérkőzésre az ex bajnokot. A két gigász kezet fogott, egymás között rábólintva a mérkőzésre, ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy hivatalos időpontot nem tettek közé a három adásanyag egyikében sem a fejesek. Ez annak tudható be, hogy nem egészen tisztázott, mikor is legyen ez a sokak által várt küzdelem. Ne feledjük, hogy ezt nagyban befolyásolja az is, miszerint ki lesz Joe kihívója a brooklyni TakeOver-ren. Jelen állás szerint Nakamura a legesélyesebb, ami egyben azt tükrözi, hogy Shinsuke és Finn összecsapására csak az egyik heti adáson kerül majd sor, ezzel is erősítve a japán harcos útját a címig. Ez a fajta történetszál nem lenne meglepő, hiszen tavaly Bayley esetében is ezt alkalmazták.. Mielőtt kihívó lett a brooklyni TakeOver-re, útja az NXT legjobbjain vezetett ( Charlotte, Becky ).

Még egy hír a következő hetekkel kapcsolatban, hogy Nakamura elleni vereségét követően, ahogy arra számítani lehetett Heel Turn-ben részesült Austin Aries, aki No Way Jose kárán demonstrálta a változást.

Reklámok

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s