Milyen céllal tér vissza, John Cena?

Azok után, hogy januárban átesett egy intenzív vállműtéten, meghazudtolva az elvárásokat, hónapokkal a tervezett időpont előtt tér vissza a ringbe az ember, aki jelenleg talán a legmegosztóbb személy a WWE-ben.

20160525_Show_Preview_RAW_Cena--98fceabb78a6fbeb0d6cee30a08481f8

20160523_raw_video_cena--96c8f8df4c3db3eda91bb1c56534422dBár a WrestleMania-n már láthatták a rajongók, amint segít The Rock-nak visszaverni a Wyatt Family-t, az csak kimondottan az év legnagyobb eseményén való részvétél célját szolgálta. Ekkor még nem kapott engedélyt a teljes körű visszatérésre, de már sejthettük, hogy jóval az előre megadott időponthoz képest tér vissza majd a 15 x-ös Világbajnok. Cena most egy olyan WWE-be érkezik, ami drasztikusan különbözik attól, amit “elhagyott”.. Shane McMahon és Stephanie McMahon közösen irányítják a Monday Night RAW-t, Roman Reigns birtokolja a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet, valamint az NXT jóvoltából egy jó pár új szupersztár érkezett a főműsorra. AJ Styles személye újdonság lehet Cena számára, kettejük összecsapása pedig előbb, vagy utóbb létrejön, figyelembe véve, hogy ezt mindkét fél erősen akarja. De azzal kapcsolatban, hogy a Cenation vezetőjének milyen céljai lehetnek, egyenlőre semmit sem tudunk.. Annyi biztos, hogy holnap az amerikai nép egyik legfontosabb ünnepén, a Memorial Day-en tér vissza a kötelek közé. Talán kihívja Rusev-et a United States bajnoki címért, felélesztve ezzel a régi rivalizálás parazsait? Netán valaki célkeresztet rajzol John hátára, miközben Memorial Day-el kapcsolatban fog szót emelni?

JohnCena3Bármit is fog tenni, minden bizonnyal ezúttal is megosztó reakciókra talál. Főleg, ha visszatérése után azonnal megnyeri karrierje hatodik United States bajnoki címét.. Utóbbira csak azért nem látni sok esélyt, mert egy Rusev elleni viszályban már nincs semmi potenciál, de ha lenne is.. Ez a két fél, alig több, mint egy éve fejezték be feudjukat, aminek fényében nem sokan vennének meg egy újabb ” Nemzetek Harca ” című történetet. A WWE Nehézsúlyú öv körüli történet ugyancsak fix jelenleg a korábbi Shield testvérek jóvoltából, így tippelni sem lehet, hogy milyen szerepkörben tér vissza holnap, Cena. Egy dolog mindennél biztosabb.. Karakterére ráfér a frissítés. Új lendületet kell adni számára, hiszen a jelenleg betöltött szuperhős szerepre már megvan az utód, sőt, Roman Reigns már át is vette a stafétabotot, így Cena könnyedén kaphatna valami új szerepet, ami talán Heel Turn-el is párosulna.. Ezen Turn esélye igen jó százalékokkal bír a jövőben, ugyanis maga John Cena is elismerte, hogy nem zárkózik el tőle, persze egy ekkora volumenű váltásra, nem kerülhet sor egyik pillanatról a másikra.. Egyetlen dolog biztos, mégpedig, hogy John Cena holnap este visszatér!

Reklámok

Milyen céllal tér vissza, John Cena?” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s