16 comments on “További hírek a Brand Split-ről!

 1. El is felejtettem mi volt anno..sorsolás..Most komolyan. Mennyi az esélye h a kisebb műsorra kerüljön müzli meg kentaur? Semmi…raw parasztok maradnak.

  Namármost engem az érdekel h a Wyatt family egybe kerül sorsolásra vagy külön külön. Utóbbinak nincs értelme ha 2-2 vagy 3-1 arányba szórják őket szét. Wyatt csak akkor mehet a főövért,akkor építhetnek rá ha a rawra kerül,ha sd lenne akkor…

  tt vonal jó h csak 1 bajnok lesz mert így mindkét műsornak külön csapatai lesznek,remélhetőeleg nem csak a csicska 3 as és az nxt-s arcok kapnak lehetőséget.

  díva szekció sose érdekelt.

  A nehézsúlyú vb öv visszahozatala az sd re a legnagyobb ötlet. Remélem valóban a címhez méltó emberek mennek érte,mert amikor anno pinki nehézsúlyú vb lett lol…

  Lehet húznak egy érdekeset és müzli az sd re kerül és onnan temetik bajnokként…Messzevan még de izgalmas lesz ez. VÉGRE!!! Valami változás.

  Kedvelés

 2. Miért lesz kedden? Talán azért lesz kedden, mert eddig is keddenként volt a felvétel, és az arénákat majdnem egy évre előre lefoglalja a WWE.

  Kedvelés

  • Neki semmi keresnivalója nincs a ringben. Épp elég pénzt keres a Total Divas-al, meg majd az új Bella műsorral. Plusz ugye Cena nője, tehát anyagi gondjai nincsenek.. Megfontolhatná, hogy visszatér, de felesleges, mert olyan nevek mellett labdába sem rúghat, mint Sasha Banks, Becky Lynch, Charlotte, Dana Brooke, vagy épp a jelenleg sérült Emma. Ő egy Díva..nem birkózó. Fontos különbség.

   Kedvelés

   • Visszatér azt írták juniusban vagy juliusban a WWE-hez. Ne mondd, hogy el nyomják majd Nikki Bellát?

    Kedvelés

    • Ha nem is elnyomják de Utahnak igaza van, túl erős lett a roster és ő egy Becky, Sasha, Asuka szintet nem tud hozni, attól még lehet kezdenek valamit vele és kap visszavágót de Nikkinek van esze nem fog a ringben bohóckodni ilyen roster mellett úgy hogy 2 valóságshowja is van és persze John jövedelme is fedezi az anyagi hátterüket….meg gondolom gyereket is akar majd amit szintén a Showjaiba belefúznek…jön neki lé onnan rendesen , családja lesz , pénze lesz, mindene meg lesz….ez az észszerű és nem ilyen rosterben vergődni.

     Kedvelés

     • Majd meglátjuk. Nikki csak nem lesz olyan, mint most a testvére, hogy gyereket vár Brie. Egyébként milyen két valóságshowja van? Adjunk szerintem egy esélyt Nikki-nek. Sokkal jobb, mint Charlotte. Charlotte mióta bajnok el van szállva önmagától.

      Kedvelés

     • Ott van neki a Total Divas és most a Bella(s) ha jól tudom, hát figyelj 31 éves, ha akarnak és biztos akarnak gyereket akkor nem ártana elkezdeni dolgozni rajta nem lesznek már fiatalabbak John is már 38 vagy 39 éves….

      Kedvelés

     • A total divas-bol lement az utolso resz is. Az mar nem indul ujra. Csak a Bellas maradt.

      Kedvelés

     • Lesz ötödik évada a Total Divas-nak, már javában forgatják. A Bella ikrek változatlanul benne lesznek, plusz Lana & Rusev, illetve Renee Young és Dean Ambrose. Lesz pár távozója a show-nak, de nem olyanok, akik húzónevei voltak az adásnak.

      Kedvelés

   • Nem mondanám, hogy semmi keresnivalója nincs ott. A Hell in a Cell-en simán jobb volt mint Charlotte. Nikki Bella tud birkózni.

    Kedvelés

    • Egyetértek Charlotte-nál százszor jobb. Remélem mikor visszatér akkor kap egy meccset Dana vagy Charlotte ellen.

     Kedvelés

 3. Így talán még Ryback is visszatér! Rusev, Ambrose, Owens, vagy éppen Cesaro innentől remélem fontosabb szerepet tölt majd be!

  Kedvelés

  • Ryback nem tér vissza. A WWE hagyja kifutni a szerződését augusztusban és nem hosszabbítanak vele. Elvileg addig nem fogják használni egy adáson sem.

   Kedvelés

  • Ryback visszatérése attól függ, hogy amikor tárgyalóasztalhoz ülnek, megbírnak-e egyezni vele, vagy sem. Nem utolsó sorban engednie kell az igen abszurd elvárásaiból, ami szerinte megilletné őt.

   Kedvelés

   • Több fizetés a megérdemelt munkájáért,áldozati szerepéért,állandó vesztéseiért?
    Külön busz h hosszú hosszú órákon át ne többekkel együtt nyomorogjon?
    Az h a cég fizesse a szállását? Eszembe nem jutna h neki kellene fizetnie..
    Megérdemelt,fontosabb korrektebb szerep a szervezetnél? Nem csicska jobber?

    Valóban hatalmas elvárásai vannak…….

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s