3 comments on “Seth Rollins “rossz fiú” marad?

 1. Mondjuk sokat segített volna a heelek felépítésében, ha a meglévő, valaha szebb napokat látott és hiteles heel arcokat nem dobálták volna bele a League of Nations nevű vicc-csapatba. Illetve ha már megtették, akkor kezdhettek volna velük valamit. Rusev és Del Rio király heelek lehetnének, sőt Sheamus is, ha végre nem a rinyálós, elfutós stílust erőltetnék, hülye frizurával, hanem a régebbi pusztító karaktert.

  Én is olvastam több helyen, hogy Seth heel lesz, de nem értem. Szerintem Styles heel-turnt fog venni, Orton heelnek szerintem mindig is jobb volt, ott van KO, Rusev, Corbin, és lehet, hogy Finn is heelnek jön a klubba. Plusz Roman heel turnt ezer éve várja mindenki, illetve ott van millió pankrátor, átcsábított nagy név, stb az NXT-ben is. Seth-et mindenki face-nek várja, erre ő meg heel lesz? Értelmetlen.

  A fentiekkel meg egyetértek, ha heelnek is jön, akkor is bírni fogják, jobban, mint KO-t.

  Kedvelés

 2. Heel vagy face. Mindegy. Olyan pop-ot kap hogy beszakad Vince dobhártyája. Ha még meg is támadja Rejsz-t, akkor az már eszméletlen.

  Kedvelés

  • Az biztos. 😀 Baromira várom már.

   És vajon mi lesz erre Vince reakciója?Az első adandó alkalommal Rollins ki fog kapni Romantol,nehogy már bárki is jobb lehessen roman Boreigns-nél…

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s