Seth Rollins “rossz fiú” marad?

Bármennyire is tartotta mindenki valószínűnek, úgy néz ki mégsem Face Turn-el párosulva tér vissza a korábbi WWE Nehézsúlyú Világbajnok, Seth Rollins. A több mint fél éve harcképtelen Seth, minden bizonnyal Heel karakter marad, miután jelenleg ezekben szenved hiányt a Roster.

Seth-Rollins-11

Jelenleg túlteng a Face karakterek száma, hisz Roman Reigns, Dean Ambrose, AJ Styles, Cesaro, Sami Zayn, illetve amint visszatérnek, John Cena és Randy Orton is a jófiúk táborához fog csatlakozni. Ezzel szemben ha megfigyeljük, nem nagyon van ütőképes Heel, hiszen Kevin Owens-t képtelen így kezelni a közönség, Bray sérült, Rollins sérült, Brock Lesnar pedig inkább köztes karakter. A szervezet Top Heel karaktere jelenleg talán Chris Jericho, aki mellé csak The Miz tud csatlakozni, utóbbi viszont a Mid Card történetekben szerepel időtlen idők óta. Megvolt a lehetőség ugyanakkor arra is, hogy valamelyik Top Face-t fordítsák a másik oldalra, de sem Dean Ambrose-al, sem a folyamatos negatív reakciókat kapó Roman Reigns-el nem tették ezt meg, így nem sok esély mutatkozik arra, hogy Seth Rollins karaktere frissességet kapjon azáltal, hogy Face Turn-t vesz.

Továbbá az is nagy kérdés a szervezeten belül, hogy ki legyen Roman Reigns ellenfele a június 19-én esedékes Money in the Bank PPV-n, mert momentán egy dolog tűnik biztosnak, mégpedig, hogy Reigns megvédi a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címet vasárnap, az Extreme Rules-on!

Reklámok

Seth Rollins “rossz fiú” marad?” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Mondjuk sokat segített volna a heelek felépítésében, ha a meglévő, valaha szebb napokat látott és hiteles heel arcokat nem dobálták volna bele a League of Nations nevű vicc-csapatba. Illetve ha már megtették, akkor kezdhettek volna velük valamit. Rusev és Del Rio király heelek lehetnének, sőt Sheamus is, ha végre nem a rinyálós, elfutós stílust erőltetnék, hülye frizurával, hanem a régebbi pusztító karaktert.

  Én is olvastam több helyen, hogy Seth heel lesz, de nem értem. Szerintem Styles heel-turnt fog venni, Orton heelnek szerintem mindig is jobb volt, ott van KO, Rusev, Corbin, és lehet, hogy Finn is heelnek jön a klubba. Plusz Roman heel turnt ezer éve várja mindenki, illetve ott van millió pankrátor, átcsábított nagy név, stb az NXT-ben is. Seth-et mindenki face-nek várja, erre ő meg heel lesz? Értelmetlen.

  A fentiekkel meg egyetértek, ha heelnek is jön, akkor is bírni fogják, jobban, mint KO-t.

  Kedvelés

 2. Heel vagy face. Mindegy. Olyan pop-ot kap hogy beszakad Vince dobhártyája. Ha még meg is támadja Rejsz-t, akkor az már eszméletlen.

  Kedvelés

  • Az biztos. 😀 Baromira várom már.

   És vajon mi lesz erre Vince reakciója?Az első adandó alkalommal Rollins ki fog kapni Romantol,nehogy már bárki is jobb lehessen roman Boreigns-nél…

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s