20160421_SamoaJoe_CARD_1--151fbf2123f3b8d27de97b420aaf6ffb

Felettébb furcsa volt ma arra ébredni, hogy Új NXT bajnokot avattak az Egyesült Államokban. Nem is akármilyen körülmények között, hiszen nem megszokott, hogy egy bajnoki címet Live Event-en veszítsenek el, Finn Bálor-ral azonban most ez történt.

017_NXT_04212016MM_02442--cc9b188d16ee785925f62f87f947c929

Mialatt ma éjjel úgy fejeztem be az NXT összefoglalót, hogy Samoa Joe ismét célkeresztbe veszi Bálor-t, nem is sejtettem, hogy pár óra múlva meg is fosztja az övtől. Helyi idő szerint csütörtök este a bostoni Lowell Memorial Auditorium-ban tartott NXT Live Event főmérkőzésén Finn Bálor védte meg övét Samoa Joe ellen. Live Event révén mindenki elkönyvelte, hogy az időközben leghosszabban uralkodó bajnokká avanzsált Bálor megvédi címét, mint az minden más House show-n lenni szokott. Ám a történet furcsa fordulatot vett, amikor is Joe értékesítette a Muscle Buster-t, amit követően kopogtatta Bálor-t, megszerezve ezzel a bajnoki címet. A nézők arcán néhol döbbenet ült, hiszen erre senki sem számított. A tény attól tény marad, Joe az új NXT bajnok, de mégis miért történt ez ilyen váratlanul?

A Youtube-ra felkerült egy nézői videó, melyen az NXT szupersztárjai láthatóak, amint elhagyják az arénát az esemény után. Bálor felbukkanását hatalmas ováció fogadta, majd Finn a tömeg elé lépett, elcsitította őket s annyit mondott, hogy: ” Hétfőn találkozunk. “ Ezen mondatát mindenki őrjöngve fogadta, Bálor pedig nevetve elfordult, majd felszállt az őket szállító buszra. Sejtelmes, ugyanakkor sokat mondó volt ez a kis üzenet, ami arra utalhat, hogy Bálor érkezik a Main Roster-re, már a hétfői RAW-n. Miután Bálor elveszítette címét, Kevin Owens is reagált Twitter-en, miszerint:
” Hamarosan találkozunk, haver. ” 

Bálor esetleges Main Roster érkezése, új fordulatot adhat a jelenleg futó WWE Nehézsúlyú világbajnoki cím körüli történetben, hiszen AJ Styles úton-útfélen azt hangoztatja, hogy semmi köze sem volt Gallows és Anderson akcióhoz, de legfőképp ahhoz nem, amikor is hétfőn a páros, Roman Reigns-t támadta meg a RAW-n. Ha Styles továbbra is kitart álláspontja mellett, nyíltan megtagadva ezzel korábbi társai segítségét, akkor azok könnyen ellene fordulhatnak, immár Finn Bálor-ral az élen..

-KNorbi-