6 comments on “Roman Reigns a negatív hangokról!

 1. Az igen Snoop Dogg a HoF-ba….-.-” szégyen…ott van Christian is…Edge mellett ő is megkaphatná…de hát minek…jövőre én is bekerülök mert miért is ne….-.-“”

  Kedvelés

 2. Érthetetlen, a karaktere ugyanaz maradt végig, ami végképp hiteltelenné teszi. Most már azt mondom nyerjen a menian uralkodjon valameddig, ezt a sztorit amit közel két éve akarnak elmesélni, meg uralkodjon egy-két hónapig és kész. Ha most nem nyerne, úgysem lenne megállás, úgyis övsztoriban maradna. Inringje nem fejlődött, mikrofonnal gyenge, túl rossz színész az előre megírt szövegeket eladni. Mindent megkapott a karakterébe, ami korábban embereket bajnokká tett, gyakorlatilag ugyanaz a sotija mint D.B-nek, és legutóbb az orrtörős sztorival, Cena Rollins párharcot kopírozták, amihez Cena meg Rollins vajon erős kommunikációban, hogy sztoriba beépítse (plusz tényleges orrtörésről volt szó), míg itt ezzel szemben nem. Emellett, sehová nem fejlődött a karaktere. Elmesélik a többször látott sztorit karakterfejlődés nélkül. Mi kell még ahhoz, hogy egy pankrátor elveszítse az eszét, hogy pusztítson, mint hogy többször megalázzák, összeveretik, kihajítják az RR-n a ringből, hogy ott is megverjék stb. De nem Roman nem, ő továbbra is morális hős akar maradni. Nem hiteles!! Pusztítson, HHH betöri az orrod elveszi az öved, szúrd ki a kocsija kerekét, törd be az ablakát, akard széttörni minden csontját. De nem Roman kiveszi az ajtóból, talán közben Stephanien bekapcsolja az övet, hiszen a biztonság a legfontosabb, az autóra is külön figyel, hiszen biztosan drága és kioszt egy-két pofont Hunternek, majd engedi elmenekülni. Gyönyörű. Ja és közben az alappilére mindennek a család, hogy a családjáért nyerne övet a kislányáért brühühü, szem nem marad szárazon. Mondjuk ezzel szemben KO, akit szintén ez motivál és hogy ezt elérje mit tesz, csal elszalad piszkosul játszik, csak valahogyan a céljait elérje. Amikor kiszaladt az összes heel Vince parancsára, hogy megverjék Romant, KO volt az első aki a ringbe ugrott. Nem működik a morális sík, nem logikus az egész. Emelett nulla inring nulla mikrofon. Plusz a legnagyobb booking hibák mellette. Tudásban talán midcard alja, de giganagy a pusha egy olyan sztoriban, amiről mindenki tudja hová vezet. Ez legalább annyira a Vince felelössége és a kreatívoké, mint magának Romannek.

  Kedvelés

 3. Azért fütyülnek ki sokan, mert qrva nagy push-t kapsz, amit qrvára nem érdemelsz meg, akik pedig megérdemelnék, vagy megérdemelték volna, azok meg kb levannak ejtve magasról, gondolok itt Ambrose-ra, Neville-re, KO-ra, Becky vagy Sascha-ra, az egész tt szekciót is mondhatnám, vagy épp CM Punkot, baszki ő csak szeretett volna 1 kibaszott wm main eventet, még miz is kapott öcsém, reings meg már sorozatban másodjára kap, de ne legyen kétség jövőre is ott fog lenni, 2 év alatt 10szeres bajnok lesz, ez is tuti, minden feudját megnyeri, mindenkit elver, ő a legyőzhetetlen, komolyan mikor kapott ki utoljára tisztán? már az idejét sem tudom….. vicc, és amíg nem kap egy normális karaktert, és egy kibaszott nagy heel turnt, addig vicc is marad…. bár utána is az lesz ha sorba fogja nyerni a meccseit, de legalább okkal fütyülhetik majd ki 😀 ….

  Kedvelés

 4. A csicska..a szememben eg ynagy 0.júdást nem bírom,de tehetséges és a belét is kidolgozta végig,a karaktere szar de jó pankrátor,békapofát se csípem,de a régi idők old scool pankrátorait juttatja eszembe a mentalitásával,kitartásával,bevállalósággával stb mint pl egy fiatal mankind..és ez nagy szó tőlem..hatalmas…és szinte semmit nem érte el a 2 öv..hát ja..kentaur meg egy tehetségtelen genyó és 2 x es bajnok mindjárt 3 x os lesz…és 2 kilós női súlyzókkal edz lol

  wwe 2016…

  Kedvelés

 5. “Ez eléggé nehéz, mivel nincs rá válasz. Nincs arra ok, hogy bárki is kifütyüljön.”

  1. Elfelejti a szövegét.
  2. Kevés mozdulatot használ.
  3. Akkora pushja van, Dunát lehetne vele rekeszteni.
  4. Testéhez képest semmi ereje.
  5.Vele kezdődnek az adások, vele érnek véget.
  6. A csapból is Ő folyik.
  7. Leakarják nyomni a torkunkon.
  8. Mindent rá építenek.
  9. Dean miatta nem kap esélyt!!!!!!
  10. Nagyképű 120 kilós ge** zsák.
  Még Cena is jobb ennél, ez pedig már művészet.

  Várom a mérges, 6 éves fanokat.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s