4 comments on “Megváltozhat a WrestleMania főmérkőzése!

 1. Nem hiszem hogy Shane győz, nincs egy Lesnar szinten karakterileg…+ szerintem Lesnar se lenne már az aki most…ő az 1 a 22-1-ben…most ha Shane győzne hogy hangzana hogy Lesnar az első a 22-2-ben ? meg szerintem felesleges lenne ilyen hamar lezárni Shane vs Vince feudot…ebben több van…és ha már Shane egy ilyen akadályt kapott Taker szemében kit kapna következő alkalommal ha most nyerne ? …lehet hogy Shane fiatalabb mint Mark de nincs azon a szinten…Undertaker=WrestleMania…21 éven át dominált majd most 2x kikap…ha Shane legyőzné mondhatnánk hogy Shane “erősebb” mint Bray ? Shane főnők lesz egy napon…de az a nap még nem jött el…ő főnők lesz…ostobaság lenne elveretettni vele egy legendát…ja meg még akarják a Cena vs Takert…szóval….meg nem utolsó sorban szégyen lenne a WWE-re nézve ha egy ekkora Ikonnak így érne véget a karrierje…egy felépítetlen feudban ahol összesen találkoztak 2x…ha számoljuk a jövő hetet…egy olyan feudban ahol a Deadman csak egy kellék…akármennyire imádom ez tény!

  Kedvelés

  • Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy Shane Vince fia. Ha más miatt nem is győzhetne max a szimbolika miatt, hogy takert csak egy McMahon teheti végleg a sírba. Persze ez ettől még nem valószínű, hogy megtörténik. Érdekes meccs lesz, mert talán ez az egyetlen olyan mérkőzés ami igazi téttel bír és sok embert valóban lázba tud hozni és ilyenkor szokott a WWE nagy dolgokat előhúzni a kalapból.

   Kedvelés

  • Nyugi Taker nyer,de ritka szánalmas meccs lesz.A lényeg h mindenkinek főleg a cégnek lenne jó ha az öreg megdöglene vagy elkotródna és vagy hunter vagy ez a zabigyerek lenne afőnök,egyből friss vér csordogálna..És jöhetne egy új korszak ami nem baby facekről szólna hanem tehetséges pankrátorokról!
   Wyattnek kelett volna elvennie a legendás streaket,de akkor még nem volt ott azon a szinten..amikor lesnar learatta a babérokat.1x már leírtam,lesnar egy 0.alig volt itt anno mindent megkapott,mindent megnyerettek vele,elkotródott,majd 10 év mulva visszajött a bokorba szarni meg molesztálni a népet.,legenda lett igen..deenélkül már sehol se lenne,de így..örökre beírta magát a wwe történelembe..
   Wyattnak kelet volna megtörnie a streaket,karakterben ő áll alegközelebb Takerhez,ő továbbvihette volna az örökségét..de ezt rendesen elbaszták..
   Remélem méltó búcsút vesz majd Undertaker és visszavonul és békében fog nyugodni..

   Kedvelés

   • na akkor legalább nem vagyok egyedül azzal hogy Lesnar már unalmas…mit esznek az emberek ebbe a szar Suplex Citybe ? dög unalmas lett az ember…pedig annyiféleképpen “megkínozhatná”” az embereket…és akkor még lenyilatkozza hogy most nagyon megjött a kedve a birkozáshoz…3 perces meccsekhez ennyi pénzért nekem is megjönne…-.-”
    am a feud szánalmas de a meccs még jó lehet…majd kiderül…amúgy igen ha Wyatt törte volna meg a Streaket akkor simán jól meglehetett volna csinálni hogy a meccs után Taker teste fölé emeli a lámpását és beleszáll Undertaker lelke…és ezért füstöl a lámpás…szerintem elég jól nézett volna ki bár sokkolva lennék (mint ahogy lesnarnal voltam 14-ben)… és akkor talán Bray se ott tartana ahol most…ennek se tudom mi értelme volt hogy a mostani SD-n kijöttek Lesnarra majd szétverték őket…plertykálják hogy lehet beleteszik Brayt a Dean vs Brock meccsbe de erről már lekéstek semmi értelme nincs utolsó héten belevonni Wyattet…sajnos nem lesz semmi szerepük a WM-en max a BattleRoyal ahol elbuknak (remélem idén Kane nyeri, de Henrynek is nyugodt szívvel odaadnám) max a családnak akkor lenne jó ha jönne a Bálor Club és viszájuk lenne valamilyen módon 😀 na az király lenne 😀 WrestleMania moment!:D

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s