6 comments on “Undertaker és a streak – döbbenten áll a világ

 1. Az egész világon mindenki ledöbbent, a nézők sem akarták elhinni,de szerintem ezzel vége. Szerintem Taker akarta így,mert már 2010 ben abba akarta hagyni. Attól függetlenül hogy kikapott,attól még maga a meccs nem volt rossz.

  Csak hát az meg a másik, hogy hiába minden magyarázat , meg már megtörtént ,én még most sem akarom elhinni hogy ez igaz.

  Kedvelés

 2. Tuti,hogy A Taker vs Lesnar meccs vége az lett volna Hogy Undertaker beviszi A Tombstone-t és nyer.De Ehelyett Lesnar gondolt egyet és kiszabadult.Majd Undertaker Egyéb ötletek híján
  Felült és Meg akarta csinálni mégegyszer , de lesnar átfordította F5-Be(látszik a videóbol hogy nem direkt fordult át) és innen már nem tudott volna sehova menekülni Muszáj Volt Elviselnie az Utána Történteket. (BIztos te is borzalmasan ideges lennél Ha 21 év munkája 3 mp alatt elszáll a semmibe.)Tuti beperlik Lesnart Vagy kivágják, vagy valami ilyesmi, mert tönkretette a WWE legnagyobb Fegyverét, Amiért A legtöbben Voltak Ott.Szegény taker a meccs után ott húzta az időt(Láthatóan), Hogy hátha történik valami, Visszaküldik lesnart, Vagy Csinál valamit a WWE , megmenti a karierrjét, De nem. Semmit sem tudtak tenni.Eszem megáll.Remélem A raw-ra ki tudnak Valamit találni.

  Kedvelés

  • Nem, így volt megírva.. Nem kell itt ilyen összeesküvés elméleteket szőni meg blablabla.. Lássuk be, Undertaker 49 éves, szép rekordot állított fel/tartott fenn, de, mint mindennek… egyszer véget kell érnie. Inkább örüljetek, hogy Brock Lesnar törte meg a streak-et, nem pedig a szuperhősök egyike – Daniel Bryan, John Cena –

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s