CM Punk és AJ Lee – Házasság, vagy pletyka?

aj-punk
CM Punk és AJ

Előző héten röppent szárnyra a hír, hogy CM Punk és a WWE Díva Bajnok AJ lee összeházasodtak. Pár nappal később az esetet mindenki cáfolta. Most pedig arról írnak, hogy mégis igaz…

Nemrég még arról számoltunk be, hogy CM Punk és Lita, illetve AJ Lee és Dolph Ziggler felhőtlen kapcsolatban tölti magánéleti perceit. Olyannyira, hogy Punk és Lita több alkalommal jelentek meg közösen sportrendezvényeken, és és Dolph pedig szintén egymás kezét fogva rótták az utcákat.

 

punk-lita-ufc
CM Punk és Lita egy UFC meccsen

Talán ezért is meglepő, hogy CM Punk távozása után pár hónappal a pankrációval foglalkozó lapok és a bulvár újságok egytől-egyik a két szupersztár esküvőjéről számoltak be. Az első hír március végén látott napvilágot, majd alig pár nap múlva már minden hírportál lehozta az ellenkezőjét is.
Április 3-án újabb fordulat történt az ügyben: állítólag AJ és Punk mégis egy párt alkotnak és az esküvő a nyilvánosság teljes kizárásával valóban megtörtént. A közösségi oldalakon a rajongók biztos forrásként leginkább Dave Meltzer nevét említik. Mr. Meltzer a Wrestling Observer Newsletter újságírója, akiről azt mondják: ha valaki valamit tudhat, az csakis ő.
A hírt sokan azzal is igazoltnak vélik, hogy a március 31-i RAW adásban AJ bal kezén gyűrűt viselt, ami a dívától egyáltalán nem megszokott. Állítólag a WrestleMania után AJ Chicagóba utazik.

Hogy mennyi a valóságalapja a hírnek, majd akkor lesz nyilvánvaló, ha az érintettek nyilatkoznak. Találgatni persze lehet, és a WrestleMania díva meccs eredménye, illetve AJ további szereplései talán sejtetnek majd valamit. Ha nyer, az azt jelenti, hogy Punk is hamarosan visszajön? Ha veszít, akkor lehet, hogy azért, mert AJ is távozik? Találgatni talán fölösleges, hisz pár nap és WrestleMania, ami után AJ-vel kapcsolatban biztosan többet tudunk.

Reklámok

CM Punk és AJ Lee – Házasság, vagy pletyka?” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Korábban még nem arról volt szó, hogy Punk apuka lesz? Össze-vissza kavarnak most Punk körül. Lehet csak egy sztoriházasság lesz majd az egész vagy még az sem.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s